Matou te fesoasoani i le lalolagi faʻateleina talu mai 2004

Faʻamavae Fuse YK2 Series

  • Dropout Fuse YK2 Series

Faʻamatalaga puʻupuʻu:


Oloa Faʻamatalaga

FAQ

Pine o oloa

Lautele

Fuse Cutout o se ituaiga o volitiga maualuga i fafo o le tufatufaina transformer poʻo tufatufaina laina ma muamua faʻaaogaina e puipuia transformers poʻo laina faasaga i le aʻafiaga siitia e ala puʻupuʻu, ova ma fesuiaʻi nei. O le paʻu-i fafo fiuse tipi o loʻo aofia ai insulator lagolago ma se fuse feaveaʻi, static faʻafesoʻotaʻiga o loʻo faʻamau i itu e lua o le insulator lagolago ma feʻaveaʻi fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi i pito e lua o le fuse carrier. O totonu o le fuse carrier o le extinguishing tube ae o le pito i fafo e faia i le phenolic compound paper tube poʻo le epoxy glass.

I le taimi o faʻagaioiga masani, o le fuse link e faʻamalosia e fausia ai le tulaga tapunia. I mea sese o loʻo tupu nei, ua liusuavai le fesoʻotaʻiga ma ua faʻatulagaina se eletise eletise. O le arc - faʻamamaina o le paipa e vevela ma o le pa o le kesi e mafua ai le maualuga o le mamafa i totonu o le fuse carrier tube ma faia le paipa e vavae ese mai le fesoʻotaʻiga. E malolo le fesoʻotaʻiga pe a liusuavai le elemene fuse.

O le fiuse cutout ua i ai nei i le avanoa avanoa, e tatau i le tagata faʻagaioia ona fesuiaʻi le taimi nei. O le faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga mafai ona toso ese e se insulated vevela pipii. O le fesoʻotaʻiga autu ma fesoʻotaʻiga ausilali e fesoʻotaʻi.

Fausaga

Tuutuuga o Talosaga

Siosiomaga ambient:

1.Tulaga: -40℃ ≤T-40
2. maualuga i luga o le sami tulaga:1000m
3.Max.wind saosaoa:35m / s
4.Lologa malosi:8 tikeri


  • Talu ai:
  • Sosoo ai:

  • Fesootaiga Oloa